Den helt rigtige bolig til din livsstil

Amerika Have er en del af et mangfoldigt miljø, der har været med til at inspirere til lejlighedernes indretning. Fokus er på variation, individualitet og et hav af muligheder for at finde netop den bolig, der passer til din livsstil.

Ejendommen består af 121 eksklusive ejerlejligheder på 2-5 værelser, som både henvender sig til unge og ældre – små såvel som store familier. Der er mere end 55 spændende boligtyper at vælge imellem, og da byggeriets højde varierer mellem 5 og 13 etager, bestemmer du selv, om du vil helt til tops eller blive tættere ved jorden.

Alle lejlighederne er specielt disponeret med henblik på at optimere de særlige lys- og udsigtsforhold, der gør sig gældende. Fælles for boligerne er desuden de effektive planløsninger, som udnytter pladsen og giver dig mulighed for at udleve enhver indretningsdrøm.

I interiørvalget er der lagt vægt på ro og renhed, der understreges af rummenes elegante linjer og primært hvide elementer. Det lyse og enkle fungerer som en smuk kontrast til det farverige nærmiljø – og gør det samtidig nemt at realisere din egen unikke stil i hjemmet. Endelig opvarmes boligerne med gulvvarme, så der er ingen radiatorer, som kan forstyrre din møbleringsvision.

Nyd det private udeliv på terrassen eller din skønne altan

Amerika Haves fire længer favner et dejligt areal, der fremstår som en rigtig gårdhave midt i byen. Det grønne miljø er anlagt med smukke bede, hvor træer og buske omkranser beboernes fælles hygge- og opholdszone, som får gårdens mest solrige placering.

Men det er lejlighedernes helt private udearealer, der spiller en prominent hovedrolle i Amerika Have. I stueetagen har hver bolig en stor afskærmet terrasse, hvor man kan gå direkte fra boligen ud i solen og den friske luft. Her kan man f.eks. skabe sin egen frodige ”have” med små buske, blomster og krydderurter i krukker og plantekasser.

Boligerne over stueplan er alle udstyret med rummelige altaner – og hovedparten har faktisk hele to af slagsen. Når det gælder uderum, er størrelsen vigtig, og i Amerika Have er mange af altanerne lige så store som en normal stue.

På altanerne kan man være helt sig selv og samtidig følge med i livet på Amerika Plads. Og vælger man en af tårnlejlighederne, får man et helt spektakulært vue langt ud over byen og vandet.

Dansk design og ypperlig kvalitet

Amerika Have er tegnet af det verdenskendte danske arkitektfirma, Vilhelm Lauritzen Arkitekter. Arkitekterne har bl.a. ladet sig inspirere af de klassiske danske designværdier samt det unikke historiske miljø på Amerika Plads.

I indretningen er der lagt vægt på gode danske traditioner, og materialerne leveres af profilerede kvalitetsproducenter som f.eks. SVANE Køkkenet, Miele, Velfac og Tarkett.