Fire eksklusive længer med et fantastisk tårn

Havnen er det absolutte fokuspunkt på Amerika Plads. Og det er også havnen, som er det styrende element i byggeriet af Amerika Have.

Når man har så unik en beliggenhed til rådighed, drejer det sig om at udnytte alle miljøets kvaliteter så effektivt som muligt. Derfor er Amerika Have designet og orienteret således, at hver bolig får det maksimale ud af lyset, luften og nærheden til vandet.

Den ultimative udsigt får man i det 13-etagers boligtårn, der samler Amerika Haves fire længer. Man kan se, så langt øjet rækker ind over København og helt over til Sverige, hvis man bor på en af de øvre etager.

Tårnet har naturligvis et udsigtsformål, men samtidig er det med til at bryde med den monotone karrestruktur, vi ellers ser i tidens nybyggerier. Længerne er på 5-6 etager, og sammen med tårnet opnås en arkitektonisk helhed, der både udtrykker harmoni og diversitet.

Inspireret af det maritime og klassisk dansk arkitektur

Den bedste arkitektur er næsten altid inspireret af den helt specielle kontekst, som en bygning kommer til at eksistere i. I Amerika Have er det den maritime beliggenhed og de omkringliggende historiske bygninger med gamle danske aner, der er de store inspirationskilder.

Det er Vilhelm Lauritzen Arkitekter, der har tegnet Amerika Have. Og her ved havnen har tegnestuen skabt et imponerende byggeri, der følger den smukke nordiske designtradition, hvor de enkle linjer og store røde murstensflader repræsenterer de danske historiske rødder.

Facadernes lige og rene elementer suppleres af altanernes runde og svungne former, der skaber mindelser om havets bevægelighed og visualiserer silhuetten af de oprindelige oceandampere.

Ejendom med stor parkeringskælder

Parkeringspladser er en eftertragtet ”vare” i København, og derfor anlægges en stor parkeringskælder under Amerika Have. Her kan bilejerne tilkøbe en privat p-plads, så man har en permanent parkeringsløsning, som oven i købet ligger i tørvejr.

© Copyright - Amerika Have